Borcea, somat de nevasta sa se intoarca in America! Alina i-a dat un ultimatum! Ce se intampla daca nu vine la ea de Sarbatori!

Cristi Borcea are o groaza de probleme cu legea si, din acest motiv, a fost nevoit sa zaboveasca prin Bucuresti mai mult decat preconizase initial. Basca, atras de viata de noapte a Capitalei, omul de afaceri nu a lipsit de la nici o petrecere cu staif, fiind printre cei mai apreciati barbati prezenti la fata locului.

novalue
Autor: Lia Popescu

Lucrurile acestea insa nu au fost pe placul Alinei, sotia sa, care sta singura in America si il asteapta. De altfel, surse din preajma frumoasei femei sustin ca acesteia nu-i prea convine situatia si a pus piciorul in prag. “Ii este foarte greu sa locuiasca acolo fara barbatul ei si, chiar daca intelege ca Dosarul Transferurilor il tine legat pe Cristi de tara, nu este de acord ca si-a reluat viata de tip monden.

Ba l-a si informat ca daca mai sta mult pe aici, ea nu mai ramane la Miami”, a povestit o apropiata a doamnei Borcea.

Cristi a inteles si el situatia Alinei si, in ciuda faptului, ca dorea sa ramana de Sarbatori in tara, si-a anuntat deja prietenii ca se intoarce in State si daca doresc ii asteapta acolo de Revelion.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies