Bordea, imagini de la cununia civilă! 4 ani i-au luat actorului să-și ducă soția în fața altarului. ”Vrei să sărim cu parașuta?”

Cătălin Bordea s-a căsătorit azi, însă cununia sa civilă a avut loc în 2014.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

4 ani i-au luat lui Cătălin Bordea să meargă la altar alături de frumoasa lui soție, Livia. Asta pentru că actorul s-a cununat civil în 2014, însă din nu se știe ce motive, abia azi a trecut la următorul pas: ceremonia religioasă.

fara descriere

Citeste si: Cătălin Bordea s-a căsătorit cu Livia! Imagini de la eveniment

Citeste si: O nouă graviduță în showbiz! Favorita lui Cătălin Botezatu așteaptă un copil

Citeste si: Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina! Vezi câţi bani a cerut! FOTO

„Astăzi am spus cel mai hotărât si frumos DA. M-a binecuvântat Dumnezeu cu cea mai buna si frumoasa soție din lume si ii multumesc pentru asta. Intr-o viața anterioară ori am salvat vreun catel, ori am surescitat multi bătrânei ori am dat mult de băut. Cert e ca am facut eu ceva bun. De astăzi voi spune: ”soția mea A HOTARAt de comun acord ca…”, scria Bordea în 2014 pe contul lui de socializare. 

fara descriere

Cătălin Bordea și Livia Eftemie se iubesc încă din anul 2012. Cererea în căsătorie a fost făcută de Bordea într-un mod inedit: la restaurant, el a întrebat-o mai întâi pe aleasa lui dacă vrea să sară cu parașuta, iar după aceasta l-a refuzat, a cerut-o în căsătorie.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate