Bote l-a refuzat pe Victor Slav pe vremea cand era model! "Era doar un barbat frumos si atat!"

La finele anilor ’90, Victor Slav era unul dintre cei mai apreciati manechini autohtoni. Majoritatea designerilor il solicitau in prezentarile lor, ba, mai mult, carismaticul barbat era si imaginea unor produse de lux masculine.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBote nu l-a dorit manechin pe Slavfara descriereVictor a fost model la inceputurile lui in showbizCu toate acestea, au existat si creatori care nu l-au considerat potrivit pentru tinutele lor. Coincidenta face ca unul dintre ei sa fie chiar Catalin Botezatu, primul iubit celebru al actualei sale sotii, Bianca Dragusanu. Acesta nu l-a vrut niciodata ca model, intrucat i se parea ca nu rupe gura targului si ca nu ii pune hainele in valoare.

fara descrierePrietenul lui, Bogdan Vladau, a intrat in gratiile lui Bote“Nu a fost ceva premeditat. Pur si simplu nu mi s-a parut interesant la vremea respectiva. Era un barbat frumos si atat, drept dovada ca nici nu a continuat prea mult in cariera de manechin. In schimb, pe Bogdan Vladau, prietenul lui, l-am avut in prezentarile mele, se potrivea perfect cu show-urile pe care le prezentam pe scena”, a spus Bote.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate