Bote refuza sa mai fie amant: "Am pus capat relatiei cu iubita maritata - as face orice pentru dragoste, m-as umili la maximum”

Catalin Botezatu a uimit pe toata lumea cand a afirmat ca a avut o relatie timp de 7 ani cu o femeie maritata.

Distribuie pe:

fara descriereEl a suferit foarte mult ca pentru a 7-a oara cea pe care o iubea in secret nu a putut fi langa el de ziua de nastere a designerului si recunoaste ca a pus capat relatiei pe care o avea pe ascuns pentru ca nu se mai putea.

"Am pus capat relatiei. Nimic, poate, nu e pierdut, dar relatia noastra e una destul de grea din cauza ca ea nu e o femeie libera. O iubesc in continuare, dar nu mai exista nicio apropiere fizica intre noi”, a recunoscut Catalin Botezatu pentru ring.

Bote spune ca iubeste femeile mature si ca ar face orice pentru dragoste. Pentru designer nu mai conteaza nimic atunci cand vine vorba de persoana iubita si face orice pentru ca relatia pe care o are sa fie perfecta.

"Intotdeauna imi asum ceea ce spun. Iubesc femeile mature, iubesc o femeie «inmaritata» din tot sufletul meu si as face orice pentru iubire. M-as umili la maximum numai sa stiu ca se intoarce la mine”, a mai spus Bote.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate