Bote si-a inselat toate iubitele, inclusiv pe Bianca: "De sapte ani am o relatie cu o femeie maritata! Este iubirea vietii mele"!

Catalin Botezatu a dat cartile pe fata si s-a destainuit in direct la TV. A vorbit despre viata sa amoroasa si a spus ca este indragostit pana peste cap.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEste vorba de o femeie casatorita, din strainatate, cu care are o relatie de sapte ani de zile. Problemele cu inima i s-ar putea trage si de aici pentru ca Bote este gelos si vrea sa oficializeze idila, dar asteapta ca iubirea sa sa se decida ce vrea.

"Tin foarte mult la o femeie maritata. Din pacate, de ziua mea, nu a putut sa plece de langa sotul ei. Rolul de amant e mai greu de cat ai crede. Noi ne vedem peste tot, atunci cand sunt plecat in strainatate sau cand vine in Romania. I-am dat o perioada in care sa se gandeasca ce alege, ori eu, ori el. La mine usa inimii este deschisa. Ea este femeia pe care am iubit-o cel mai mult si pe care o iubesc in continuare. Imi plac relatiile interzise. Relatia asta duplicitara dureaza de sapte ani. Chiar daca am avut relatii in acelasi timp, pot sa fiu dual, dar le-am iubit pe fiecare in parte diferit.", a spus Bote la Acces Direct.

Intrebat daca Bianca Dragusanu stia ca el este duplicitar si ca avea o relatie in paralel, designerul a fost extrem de sincer.

"Bianca nu stia de acest lucru. Afla acum, dar nu cred ca o sa sufere pentru ca are o relatie frumoasa acum.", a venit raspunsul lui Catalin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate