Botez secret în showbiz! Adela Popescu și Radu Vâlcan își creștinează chiar acum băiețelul. Avem detalii exclusive despre evenimentul anului

Un botez în secret are acum în lumea bună a Capitalei!

Distribuie pe:

Autor: A.V., Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Este vorba despre cuplul Adela Popescu - Radu Vâlcan! Cei doi își creștinează în aceste momente băiețelul în Biserica Sfântul Ilie din Capitală.

Petrecerea după botez va avea loc chiar într-un restaurant de fițe din zona Herăstrău, aceasta începând de la orele 18:00 - 19:00. Mai mult decât atât, la ceremonia sfântă, dar și la petrecere au fost invitați familia și prietenii foarte apropiați ai vedetelor. Unul dintre invitați este chiar Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Citeste si: Motivul pentru care Radu Vâlcan și Adela Popescu nu mai dorm împreună

Citeste si: Adela Popescu, întrebare incredibilă pentru Radu Vâlcan: ”De ce nu le spui că te-ai îndrăgostit de mine când eram sexy, roşcată, explozivă şi machiată?”

Citeste si: Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste din lumea vedetelor de la noi! Ce a făcut Radu Vâlcan pentru Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru a doua oară

Adela Popescu a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, cu o greutate de 3.430 kg şi înălţimea de 51 cm. Cei doi mai au un băiețel, mai mare, pe nume Alexandru.

Adela Popescu postase și prima reacție, după ce l-a adus pe lume pe Andrei: „Gataaaaaa! Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sală, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper că simţiţi şi voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că „flăţiolul” e bine, sănătos, voios şi mâncăcios. Vă pupăm toţi patru!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate