Botezatu a rabufnit la preselectiile pentru "Supermodels" de la Kanal D! "Ce sunt sarmalutele alea? Cu parul ala de oita barsana nu poti veni la casting"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCatalin Botezatu a rabufnit zilele trecute la preselectiile pentru noul sau show de la Kanal D. O tanara nemultumita ca a fost refuzata i-a cerut socoteala, iar el a luat-o imediat la rost.

“Nu ai inaltimea corespunzatoare pentru un model. Vrei sa te masuram dupa ce iti dai jos tocurile? Si ce sunt sarmalutele alea de pe cap? Asa cum arati acum, esti frumoasa pentru prietenul tau, nu pentru ceea ce cautam noi. Cu parul ala de oita barsana nu te poti prezenta la un casting”
, a spus Bote.

fara descriere“Baietii care vor o cariera in modelling sunt chiar mai determinati decat fetele. Ei acorda mai multa atentie aspectului fizic, sunt preocupati de cum arata, merg la sala, se ingrijesc. Dat fiind ca emisiunea este un show la care participa in premiera si baietii, este asteptat ca numarul acestora sa fie relevant si la castingurile pe care le vom avea in urmatoarele orase. Voi avea de unde alege. Eu asa sper!”, a explicat el.

Caravana castingului “Supermodels by Catalin Botezatu” continua in urmatoarele orase, astfel: 5 septembrie la Cluj (Grand Hotel Napoca, ora 11.00), 6 Septembrie la Timisoara (Hotel Timisoara, ora 11.00), 7 Septembrie la Craiova (Hotel Bavaria, ora 11.00), 8 Septembrie la Bucuresti (Club Le Gaga, ora 15.00).

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate