Botezatu, dezvaluiri despre cel mai trist Craciun din viata lui! "A fost acum 25 de ani, in cea mai neagra perioada a mea"

Catalin Botezatu a trait tot felul de experiente in perioada Sarbatorilor! Designerul a fost si trist, si singur, insa au existat si momente in care a fost cu adevarat fericit.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere“Anul acesta, nu voi face nimic special de Sarbatori! Voi pleca de Revelion la Singapore si atat. In trecut insa, a existat un Craciun de care imi aduc aminte cu tristete, este vorba de acum 25 de ani, intr-o perioada neagra a vietii mele, pe care mi-am asumat-o! Totusi nu vreau sa detaliez ce s-a intamplat atunci, fiindca nu vreau sa intristez oamenii si nici nu imi doresc sa imi aduc aminte. A fost o perioada grea. Insa, au fost si multe perioade de Craciun frumoase, in special atunci cand eram mic si petreceam la bunicii mei. Acelea au fost minunate cu adevarat”, a spus Bote pentru WOWbiz.ro!

Cunoscutul designer are insa retineri de Sarbatori! El recunoaste ca foarte rar a fost fericit, in afara de anii copilariei, si, de multe ori, a fost chiar singur de Craciun. (intra sa vezi o intalnire soc intre Botezatu si Bianca Dragusanu)

“Nu am parasit niciodata o fata de Sarbatori si nici eu nu am fost parasit, dar am facut Sarbatori singur, adica neinsotit. Asa e cand iti alegi, uneori, partenere care trebuie sa fie acasa in acele zile, la soti”, a spus, amuzat, Catalin, care a mai specificat si faptul ca in showbiz ”jucam intr-un film tot timpul si chiar daca pare frumos, nu este chiar asa”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate