Vedete

Botezatu isi vinde masina! Cat cere vedeta de televiziune pentru SUV-ul sau de un an

Razvan Botezatu, vedeta de televiziune care a recunoscut ca a fost abuzata in copilarie de doi tineri, si-a scos masina la vanzare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Botezatu isi vinde masina! Cat cere vedeta de televiziune pentru SUV-ul sau de un anicon photo


Razvan Botezatu a publicat recent un anunt pe un site de soicalizare prin care spune ca intentioneaza sa-si instraineze automobilul pe care l-a achizitionat anul trecut. Este vorba de un SUV cu doar 40.000 km la bord, full option. Bote solicita 17.000 euro sau predarea unui leasing din care mai este de platit circa 16.000 euro. In acest caz, prezentatorul solicita un avans de 8.000 euro.


Razvan se confrunta cu o situatie nu foarte placuta, dupa ce a parasit matinalul de la Antena Stars. Ruptura l-a lasat cu rate la masina de aproximativ 300 euro pe luna si probabil ca a considerat ca in acest moment nu mai este rentabil sa pastreze automobilul.

Razvan Botezatu a recunsocut ca a fost abuzat 


WOWbiz.ro a dezvaluit ieri ca Razvan Botezatu a avut parte de o experienta traumatizanta in copilarie, atunci cand a fost abuzat de doi tineri. La acea vreme, acesta avea doar 10 ani. Ulterior, Bote a recunoscut existenta acestui episod printr-o postare pe contul lui de socializare si a declarat ca se gandeste, in acest moment, doar la viitor nu si la trecut. 

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune