Botezatu loveste din nou! Vezi aici ce sedinta foto inedita a realizat cu fetele de la NTM - Tocuri, caini, magari si... purcei!

Botezatu nu se lasă de surprize când vine vorba de ucenicele lui de la Next Top Model. De data aceasta, testul pentru frumoasele concurente este de a intra în pielea unuia dintre cele mai rele personaje de ficţiune, Cruella de Vil.##GALLERY1##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Recuzita pentru shooting este una cu totul şi cu totul aparte, de la un luxos Rolls-Royce la un purcel, şoricei sau chiar un armăsar urcat pe scena teatrului din Sinaia.

Pentru fiecare concurentă e pregătit un set-up special. Barbara pozează cu un câine doberman, Laura cu un dalmaţian, Cristina are un dihor, animalul de companie al lui Cătălin, iar pentru Ramona e pregătit un armăsar care a fost urcat pe scena teatrului. Sânziana va poza cu o pisică british shorthair şi un şoricel, Lavinia cu doi iepuri uriaşi, Denisa cu un simpatic ponei, iar Otilia cu un... purcel!

De altfel, asemănarea Otiliei cu personajul Cruella de Vil este izbitoare, shootingul ei fiind inedit şi prin apariţia purceluşului care a pozat în haine de gală: sacou şi papion!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate