Botezatu nu va fi prezent, anul acesta, la Bucharest Fashion Week! Afla motivul pentru care celebrul designer va absenta de la cel mai important eveniment de moda din Romania!  

Duminica seara, la Ambasad’or, a debutat editia din acest an a festivalului de moda “Bucharest Fashion Week”! La eveniment si-au anuntat prezenta toate numele grele din moda autohtona, insa, surpriza, cel mai important designer, Catalin Botezatu lipseste de pe lista organizatorilor!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere“In fiecare an am fost prezent la Fashion, insa, acum, imi este imposibil sa ajung! Am fost invitat la Saptamana Modei de la Istanbul cu mult timp inainte si am acceptat sa ma duc, in conditiile in care organizatorii de Bucharest Fashion Week nu ne-au spus sigur cand urma sa aiba loc festivalul! As fi venit cu placere, insa asta este situatia! Sper ca turcilor sa le placa noua mea colectie, una la care am muncit timp de trei luni! In plus, cand ma voi intoarce in tara, voi organiza un eveniment in care sa prezint tinutele si romanilor, pentru ca asa mi se pare corect!”, a spus Botezatu pentru WOWbiz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate