Botezatu si Oana Roman au ajutat oamenii nevoiasi: "As vrea ca oamenii strazii sa fie ajutati. Asa ceva nu se mai poate in secolul 21"

Botezatu si-a deschis inima in fata nevoiasilor pentru care a gatit sarmale si i-a cinstit cu vin fiert. In ajutorul lui a venit buna lui prietena, Oana Roman, care a fost ospatar de ocazie si i-a servit pe oamenii strazi cu farfurii aburinde de mancare.##VIDEO11453##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"As vrea ca oamenii strazii sa fie ajutati. Am aflat ca daca un om ingheata pe strada, nu il duce ambulanta la spital ca sa il consulte, ci il duc la un adapost unde poate muri. Am vazut o femeie care nu misca si, cand i-am dus pachetul, mi-au spus ca a venit inghetata de la spital si sunt sanse sa nu se mai trezeasca. Asa ceva nu se mai poate in secolul 21", a spus designerul dezamagit de lipsa de interes fata de cei nevoiasi.

fara descrierePentru ca maine se zvoneste ca este sfarsitul lumii, Catalin a marturisit ca vrea sa il petreaca alaturi de prieteni.

"Sfarsitul lumii as vrea sa il petrec cu prietenii si persoana iubita, dar daca ea nu e langa mine, doar cu prietenii. Sau sa dau pachete la oameni", a mai spus el pentru Drept la tinta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate