Boxerul Cristian "Hammer" Ciocan a ajuns pe locul 14 in clasamentul mondial! E tot mai aproape de o infruntare cu Klitschko!

Ciocan trage tare sa ajunga cel mai mare.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBoxerul roman Cristian "Hammer" Ciocan, in varsta de 26 de ani, a obtinut in aceste zile o noua victorie importanta pentru cariera sa, dupa ce l-a învins la puncte pe americanul Kevin Johnson, in cadrul galei Evil Fight Night, desfasurate la Hamburg.

Cei trei arbitri-judecatori, unul dintre ei fiind Mihai Leu, au decis ca romanul merita sa fie invingator, dupa un meci de 10 reprize. "Va multumesc. Mama, stiu ca nu te-ai uitat. Te iubesc. Multumesc fanilor", a spus pugilistul roman la finalul meciului.

In prezent, sportivul roman legitimat la clubul EC Boxing condus de Erol Ceylan are in palmares 15 victorii la profesionisti, 10 dintre ele fiind obtinute prin KO. Astfel, el a facut un salt mare în clasamentul mondial boxrec.com, de pe locul 29 pe 14. In septembrie 2012, galateanul Cristian Ciocan a castigat centura WBO, dupa un meci disputat cu englezul Danny Williams. In februarie, anul acesta, si-a aparat centura in fata ucraineanului Oleksi Mazikin, iar in august, titlul i-a revenit tot romanului dupa un meci cu norvegianul Leif Larsen. In viitor, Cristian "Hammer" Ciocan ar urma sa-l intalneasca in ring pe campionul absolut la categoria grea, ucreaineanul Vladimir Klitschko.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate