Brad Pitt se simte norocos! "Sunt atat de fericit, incat am impresia ca am castigat la loto!"

Celebrul actor Brad Pitt marturiseste ca viata sa de familie si cariera il fac atat de fericit, incat simte ca a castigat la loterie.

Distribuie pe:

fara descriereActorul de 48 de ani creste sase copii alaturi de Angelina Jolie, pe Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox si Vivienne si sustine ca viata sa nu este chiar asa spectaculoase, insa este recunoscator pentru toate rolurile mari pe care le-a primit de-a lungul timpului.

"Chiar si asa, tot trebuie sa ma trezesc la sase dimineata si sa pregatesc micul dejun pentru sase copii. Nu imi vad viata de zi cu zi ca fiind una remarcabila, insa am impresia ca am castigat la loterie atunci cand vine vorba despre job-ul meu si despre oportunitatile pe care mi le-a oferit!".

In timp ce recunoaste ca are o pasiune uriasa pentru filme, Pitt sustine ca i-ar placea sa petreaca mai mult timp alaturi de copiii lui, decat pe platourile de filmare.

"Sunt foarte multumit cu proiectele in care am fost implicat in ultimul timp. Ca actor, imi place sa pot explora aspectele compleze ale firii umane si cum suntem mereu in conflict unii cu ceilalti. Dar nu mai este atat de obositor ca inainte pentru ca familia este prioritatea mea si prefer sa petrec mai mult timp cu copiii mei."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate