Braila are in sfarsit cu cine sa se mandreasca! Aurora Simionescu, romanca de la NASA care a descoperit partea nevazuta a Universului! VEZI ce urmeaza sa faca savanta

Pana acum, cand auzeam de Braila, gandul ne sarea fara sa vrem, mai in gluma mai in serios fix la… Sexy Braileanca, actrita ocazionala de filme pentru adulti care a facut cariera la un bordel din Germania. Din fericire, orasul port la Dunare are si valori serioase, oameni care duc numele tarii in cele mai serioase si elitiste domenii.

Distribuie pe:

Aurora Simionescu, 29 de ani, are un nume predestinat domeniului in care lucreaza! Tanara nascuta in Braila a reusit sa desluseasca un mister al Universului identificand o parte nevazuta a spatiului infinit care ne inconjoara planeta. Aurora e astrofizician, a lucrat la institutul Max Plank din Germania care a fost trambulina spre NASA unde a primit o bursa din partea americanilor. Acum, la trei ani de cand a fost primita in echipa Agentiei din SUA, Aurora e pe punctual de a face o schimbare in plan profesional.

 

fara descriere

Am acceptat o provocare si sunt mandra de acest lucru. Voi pleca in Japonia unde voi lucra cu Agentia Spatiala Nipona. Voi face parte dintr-un colectiv care se ocupa de lansarea unui satelit in Spatiu. Acest satelit va scana cu ajutorul razelor X Universul. Asa cum un medic se uita pe radiografii si ne spune ce problem avem, la fel vom putea sa intelegem anumite enigma ale Universului “, a spus Aurora, azi, in cadrul unei conferinte a techschool.ro, un proiect din Romania din care ea face parte.

 

In urma cu trei ani, cand era in Germania, fosta olimpica la fizica din Romania, a descoperit o parte nevazuta a Universului nostrum. Pe intelesul tuturor, e vorba de o materie care e compusa dintr-un fel de noduri legate prin filamente.

##VIDEO1725##

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate