Brandul ascuns al Pepsi în România, produs de 64 de angajaţi

Compania Vitarom Impex din Bucureşti, deţinută de gigantul din industria băuturilor răcoritoare PepsiCo, a avut anul trecut încasări de 1,8 milioane de euro din vânzările de apă minerală naturală Valea Izvoarelor, îmbuteliată în fabrica PepsiCo din Covasna.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
PepsiCo deţine această companie din anul 2010, când a avut loc integrarea îmbuteliatorilor PepsiCo. (...) Este singura fabrică PepsiCo din România unde se îmbuteliază apă minerală“, au declarat reprezentanţii companiei. Aceştia nu au precizat însă câţi litri de apă minerală îmbuteliază în această fabrică şi nici ce cifră de afaceri estimează pentru anul acesta.

Acestea sunt primele informaţii despre brandul Valea Izvoarelor lansat în 2012 de PepsiCo pe piaţa locală şi care are ca principali competitori apa minerală Dorna, din portofoliul Coca-Cola HBC, apa minerală Borsec, produsă de Romaqua Group, dar şi mărcile Perla Harghitei, Bucovina sau Perla Covasnei. Marca Valea Izvoarelor este prezentă în mai multe magazine din ţară precum reţeaua de hipermarketuri Carrefour, potrivit datelor ZF.


Citeste mai multe aici


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate