Bravo, Antonia! Artista a fost incredibil de sexy necoafată, machiată natural şi îmbrăcată mai mult decât decent! Vezi imaginile cu superba solistă! VIDEO EXCLUSIV!

Antonia, incredibil de sexy machiată natural şi necoafată! Uite cât de bine a arătat la un concert!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Lansarea noii colecţii a unui brand celebru de haine şi accesorii a reunit toată "crema" Capitalei. De la evenimentul prezentat de frumoasa Lili Sandu nu au lipsit vedetele, Delia, Cream, Diana Dumitrescu, Laurette, Irinel Columbeanu şi iubita lui, Oana şi Nadia De Luca fiind doar câteva dintre celebrităţile care au păşit pe covorul roşu.

Ei bine, înainte de prezentarea de modă mult aşteptată, a susţinut un concert de senzaţie nimeni alta decât Antonia. Şi, ca de obicei, toţi au rămas muţi de admiraţie când superba artistă şi-a făcut apariţia pe scenă.

Citeste si: Antonia şi Mădălina Ghenea, în pericol să fie detronate! Sora cea mică a Lidiei Buble este o frumuseţe răpitoare! Pur şi simplu te hipnotizează! FOTO!

Antonia, incredibil de sexy machiată natural şi necoafată! Publicul a fost în extaz când şi-a făcut apariţia solista!

Aceasta nu a purtat piese vestimentare provocatoare însă a fost extrem de sexy într-un "deux pieces" format din pantaloni şi sacou, ambele cu imprimeuri în mare vogă.

Cântăreaţa a interpretat câteva dintre hit-urile ei, invitaţii fredonând în timp ce filmau show-ul solistei. E de remarcat că Antonia nu a fost coafată, a purtat un machiaj natural, iar vestimentaţia a fost mai mult decât decentă...Cu toate acestea, a arătat spectaculos şi a reuşit să fie cu "less is more" incredibil de sexy. Deci, doamnelor, se poate...

Citeste si: Antonia, singura româncă din topul celor mai frumoase femei din lume

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: