Breaking News. Al patrulea deces din cauza coronavirusului, în România. O femeie de 72 de ani, fără context epidemiologic

A fost înregistrată a patra victimă răpusă de coronavirus, pe teritoriul României. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, internată în Suceava.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Al patrulea deces din cauza coronavirusului, în România
Al patrulea deces din cauza coronavirusului, în România


In articol:

Luni, 23 martie, a fost înregistrat al patrulea deces din cauza coronavirusului, în România. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, internată în Suceava. Ea avea afecțiuni cronice, dar fără context epidemiologic, nu a călătorit și nici nu a intrat în contact cu o persoană infectată. 

„În această dimineață a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv)”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Românii își pot face în continuare cumpărăturile din piață. Ministrul Agriculturii: „Trebuie să rămână deschise”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Coronavirus. Un nou simptom asociat infectarii cu COVID-19. Tinerii, mai expusi

Citeste si: Raluca Turcan, declaraţie de ultim moment despre situaţia şcolară: „Repetarea anului școlar este un scenariu posibil”

Duminică au fost înregistrare primele trei decese din România 

Astăzi, 22 martie, au fost înregistrate primele decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Primul pacient avea 67 de ani și a fost  confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani, era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Al treilea decedat este un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala).

Știre în curs de actualizare 

Urmatorul articol
Citește și:

Horoscopul saptamanii 23-29 martie. Ce surprize ne rezerva zodiile

A nins ca de Crăciun la Cluj. Stratul de zăpadă s-a depus la sfârșit de martie

Andreea Bălan vorbește de ieșirile lui George Burcea: "O decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o"

Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol, a fost infectat cu coronavirus în închisoare

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies