BREAKING NEWS! Ar fi fost găsit corpul Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

Luiza Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, ar fi fost găsită, în locul în care criminalul din Caracal a spus că a aruncat-o.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Luiza Melencu ar fi fost găsită moartă. Corpul fetei dispărute de la mijlocul lunii aprilie a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță de casa lui Gheorghe Dincă, informează Observator.tv.

Un corp a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță de casa criminalului. Aici ar fi fost găsite oase, într-un loc indicat de Dincă, iar bărbatul susține că ar fi ale Luizei. 

Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție în urmă aproape patru luni. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis pe cele două fete, pe Luiza și pe Alexandra. Inițial, bărbatul care a spus că a ucis-o și pe Alexandra Măceșanu, a mărturisit că a ucis-o și pe Luiza și că i-a ars trupul.

Citeste si: Breaking News! Trupul lui Marcel Toader, depus la Cimitirul Bellu! Avem primele imagini FOTO & VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Un pedofil a fost găsit mort în celulă! Ce i-a făcut colegul său

Citeste si: Ce răspuns a dat Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat unde a ascuns cadavrul Luizei. I-a lăsat fără cuvinte și pe anchetatori

După câteva zile, acesta a revenit cu detaliile și a spus că a aruncat-o în Dunăre pe adolescenta în vârstă de 18 ani.

La data plecării, Luiza era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră.

 

Ce răspuns a dat Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat unde a ascuns cadavrul Luizei. I-a lăsat fără cuvinte și pe anchetatori

Avocatul Luizei spune că Gheorghe Dincă nu cooperează. Ce răspuns au primit anchetatorii când l-au întrebat pe criminal unde a ascuns cadavrul fetei.

Gheorghe Dincă este în acest moment cel mai mediatizat infractor de la noi din țară. După ce a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra din Caracal, el le-a oferit mai multe informații polițiștilor. Cu toate acestea, există detalii pe care ucigașul refuză să le ofere.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că Gjeorghe Dincă știe exact ce trebuie să spună pentru a da impresia că este cooperant, fără a oferi informații care i-ar putea înrăutăți situația.
„Nu prea cooperează mai deloc. Cooperează în sensul în care îi e favorabilă cooperarea, toate sunt expuse de el în așa fel încât să îi prindă bine. Tot ce a făcut spune că nu a făcut cu intenție, pentru a obține o pedeapsă mult mai mică. Una e să vrei să omori pe cineva, alta e să să-i dai o palmă și să dea cu capul de un cui, de un perete și din greșeală, cum ar fi, să-l omori. El expune astfel de situații bine titrate, bine învățate că lecții”, a declarat Tonel Pop.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate