BREAKING NEWS! Arbitrul Iulian Călin, depistat pozitiv cu coronavirus! Prima reacția a LPF: „Nu se pune problema amânării vreunui meci”

Liga 1 a primit o veste extrem de proastă. Arbitrul Iulian Călin a fost depistat cu coronavirus, iar asistentul lui a fost plasat în izolare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Arbitrul Iulian Călin a fost depistat pozitiv cu Covid-19, informează digisport.ro. Acesta a condus la centru meciul disputat, miercuri, de Academica Clinceni şi Sepsi, din play-out-ul Ligii I, informează News.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus România! Încă o zi cu o creșterea a numărului de infectări și de morți

BREAKING NEWS! Arbitrul Iulian Călin, depistat pozitiv cu coronavirus! Prima reacția a LPF: „Nu se pune problema amânării vreunui meci”

Unul dintre asistenţii săi de la acel joc, Mircea Grigoriu, a fost plasat în izolare. Acesta fusese delegat la meciul FCSB-FC Botoşani, din această seară, însă a fost înlocuit cu Radu Ghinguleac.

fara descriere

Citeste si: Iubita lui Florinel Coman, apariție controversată! Ioana Timofeciuc și fotografia care a șocat internetul

"Suntem în legatură permanentă cu Comisia Centrală a Arbitrilor. Arbitrul delegat la meciul de diseara (n.r. asistentul Mircea Grigoriu) este izolat şi va fi înlocuit de un alt arbitru. În acest moment nu se pune problema amânării vreunui meci din Liga 1, cât timp nu avem niciun club implicat în vreo ancheta epidemiologică.  Pentru a fi considerat contact, potrivit legislaţiei din România, trebuie să fi stat faţă în faţă la o distanţă mai mică de 2 metri pentru cel puţin 15 minute.

fara descriere

Citeste si: Iulia Vântur, din nou lovită de necaz. Vedeta a mai pierdut o persoană dragă: „Maestra m-a învățat tot ce știu”

Ceea ce nu se întâmplă în cazul interacţiunii dintre arbitri si jucători în cazul unui meci de fotbal. Cred ca ar fi fost mult mai bine ca arbitrii să se testeze şi ei cu două zile înainte de meciul la care sunt delegaţi, asa cum se întâmplă în cazul observatorilor LPF, şi nu din 14 in 14 zile aşa cum a stabilit comisia medicala a FRF. Cred că se impune ca FRF să urmeze modelul aplicat de observatorii LPF şi în cazul arbitrilor delegaţi la meciurile din Liga 1”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru Digi Sport.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate