BREAKING NEWS Fiul lui Marian Ionescu a fost prins în trafic sub influența drogurilor

O nouă vedetă, după Margherita de la Clejani, a fost prinsă în trafic, în timp ce conducea sub influența drogurilor.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre, Lia Popescu

BREAKING NEWS Fiul lui Marian Ionescu a fost prins în trafic sub influența drogurilor
BREAKING NEWS Fiul lui Marian Ionescu a fost prins în trafic sub influența drogurilor


In articol:

Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian, artist care face parte din trupa Direcția 5, a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența drogurilor.

Surse au declarat pentru Wowbiz că, noaptea trecută, Poliția Rutieră l-a oprit în trafic pe Ionescu Carmin Mihai pentru un control de rutină. Pentru că tânărul avea un comportament bizar, oamenii legii au hotărât să-l supună unui test cu aparatul Drug Test. Conform rezultatului, fiul artistului Ionescu Marian a consumat cocaină.

Citeste si: Emi Pian, înmormântat în secret. Decizie de ultim moment a familiei interlopului. Cum a fost condus spre locul de veci liderul Duduienilor

Citeste si: „Soacra” Simonei Halep e chemată în fața judecătorilor! Vezi motivul pentru care mama lui Toni Iuruc a ajuns în instanță!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Neti Sandu, sacrificiul pe care-l face de 25 de ani pentru a prezenta horoscopul ”Nu mai aud”

„La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control, un autoturism. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale "Direcția 5". Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină”, susțin sursele Wowbiz.

Polițiștii au întocmit dosar penal.

Ionescu Carmin Mihai a mai fost în dosarul din 2018, Stupefiante pentru VIP uri

BREAKING NEWS Fiul lui Marian Ionescu a fost prins în trafic sub influența drogurilor
BREAKING NEWS Fiul lui Marian Ionescu a fost prins în trafic sub influența drogurilor

Nu de puține ori Carmin Ionescu a apărut în tot felul de scandaluri legate de jocurile de noroc și bani luați cu împrumut. Carmin Ionescu consumă și droguri, iar numele său a apărut în dosarul „stupefiante pentru VIP-uri”.

Se pare că fiul lui Marian Ionescu a fost citat în calitate de martor, în anul 2018, într-un dosar ce are ca obiect consumul și traficul de droguri, dosar în care mai apar numele Ralucăi Bădulescu și a lui Răzvan Ciobanu.

Fiul lui Marian Ionescu scapă de dosarul de la DIICOT! Carmin, implicat într-un dosar de trafic de droguri

Carmin, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, a scăpat de dosarul de trafic de droguri de la DIICOT. La începutul anului trecut, instanța admitea cererea DIICOT de renunțare la urmărirea penală împotrica lui Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu. Acesta a fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri.

„În temeiul art 318 C pr penală admite cererea formulată de Ministerul Public – PICCJ – DIICOT – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri de confirmare a soluției de renunțare la urmărirea penală dispusă în cauza nr ... Constată legalitatea și temeinicia ordonanței cu nr... din 20.05.2019 emisă de Ministerul Public - PICCJ – DIICOT – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri și cpnformă soluția de renunțare la urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev de art 4 alin 1 din Lg nr 143/2000 de către suspectul Ionescu Carmin Ionescu. În temeiul art 275 alin 3 pr penală chelutielile judiciare avansate de stat în cuantum de 50 lei rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arata în soluția Tribunalului București.

Dosarul ”Droguri pentru VIP”-uri a avut ”pe afiș” nume importante din showbiz iar în cadrul acestuia a fost audiat ca martor și Marian Ionescu, tatăl lui Carmin și lider al trupei Direcția 5.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Adrian Corduneanu intervine între clanuri după uciderea lui Emi Pian! Vezi ce mesaj a transmis liderul Cordunenilor!

Jador, declarația mult așteptată despre presupusa femeie din viața lui

Ispita Bianca Pop, ceartă monstru cu soțul Roxanei Vancea! ”Tu și Vancea sunteți zero pe lângă mine”

Primele declarații după presupusa despărțire dintre Walter și Raluca Zenga: ”Forțată de imprejurari....”

Bianca Pop a ajuns la Poliție! Ispita vrea să demonstreze cu orice preț că a fost violată și drogată: „Am primit citație!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies