Breaking news. Încă două persoane au murit în urma infectării cu coronavirus. Bilanțul a ajuns la 94

Alte două decese ale unor persoane diagnosticate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 94

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Breaking news. Încă două persoane au murit în urma infectării cu coronavirus. Bilanțul a ajuns la 94

România a ajuns la 94 de morți 

Bilanţul deceselor la persoane diagnosticate de coronavirus a ajuns la 94 după ce alte două persoane, o femeie de 72 de ani din judeţul Neamţ şi o alta de 84 de ani din judeţul Bacău, au murit.


In articol:

O femeie de 75 de ani, din judeţul Neamţ, internată în data de 28 martie la secţia de ATI a  Spitalului Judeţean Piatra Neamţ a decedat miercuri.. În data de 28 martie a fost emisă suspiciunea de SARC-COV-2 şi a fost recoltat un exudat cu rezultat pozitiv pentru COVID-19 în  data de 30 martie. Femeia avea diabet zaharat. 

Citeste si: Deja se știe. Când vom atinge pragul crucial în lupta cu COVID-19? Situația arată îngrijorător

Citeste si: Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău în platoul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce s-a întâmplat de fapt cu vedeta

Citeste si: Noua conducere a Spitalului Judeţean Suceava a demisionat, după ce 200 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Un alt deces este al unei femei de 84 ani, din judeţul Bacău. Pacienta s-a internat în Spitalul Judeţean Bacău în data de 27 martie în Secţia de terapie intensivă. I-au fost recoltate exudate  în data de 27 martie, în aceeaşi zi, rezultatul fiind pozitiv.  Femeia a murit joi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate