BREAKING NEWS! Titularizarea a fost suspendată, pe durata stării de alertă, cu doar câteva ore înaintea începerii înscrierilor

Ministrul Educației, Monica Anisie, a suspendat concursul de titularizare cu doar câteva ore înainte de începerea înscrierilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Titularizarea a fost suspendată pe durata stării de alertă
Titularizarea a fost suspendată pe durata stării de alertă


In articol:

Concursul național de Titularizare 2020 a fost suspendat, potrivit unui Ordin de Ministru semnat azi de Monica Anisie, obținut de Edupedu.ro. Informația a fost confirmată pentru Edupedu.ro de secretarul de stat Luminița Barcari.

Citeste si: Raed Arafat despre prelungirea stării de alertă: „Este necesară prelungirea stării de alertă pentru a putea gestiona...”

BREAKING NEWS! Titularizarea a fost suspendată, pe durata stării de alertă, cu doar câteva ore înaintea începerii înscrierilor

Potrivit Ordinului, toate activitățile programate în calendarul de mobilitate începând din data de 18 iunie, adică de mâine, se suspendă. Ordinul apare cu doar câteva ore înainte ca profesorii să își poată depune dosarele de înscriere. Acest document nu a fost încă publicat în Monitorul Oficial.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Subiecte Evaluare Națională. Ce au avut elevii de rezolvat la Limba și literatura română

„Pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării se suspendă organizarea și desfășurarea activităților prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările și completările ulterioare. Reluarea activităților, prevăzute la alineatul (1), se va realiza conform unui calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării”, notează edupedu.ro.

Citeste si: După Colo, un alt vlogger român instigă la violul minorelor. Declarații halucinante: „Și-o cer! Mai că nu-și scriu pe frunte...”

Examenul de titulare se dă atunci când profesorul vrea să se angajeze pe o perioadă nedeterminată. Pentru a obține angajarea, profesorul trebuie să obțină nota 7 la examenul scris, dar și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.
Proba scrisă a examenului pentru titularizare în învățământ urma să aibă loc în data de 15 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare.

Calendarul concursului de Titularizare la princtul 12 că prevedea că din 18 iunie încep înscrierile. Conform noului ordin, toate aceste etape se suspendă.

Descarcă de aici actualul calendar 

Urmatorul articol
Citește și:

Subiecte Evaluare Naţională 2020. Ministrul Educației a făcut anunțul oficial

Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, arestat preventiv pentru 30 de zile. Victima sa este internată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, cu şanse minime de...

Monica Anisie, noi informații despre Evaluarea Națională: "În cazul copiilor cu temperatura peste 37,3 grade, vor fi făcute trei măsurători"

Starea de urgenta nu se prelungeste! Din 15 mai intra in vigoare starea de alerta. Anuntul facut de Klaus Iohannis

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies