Brenciu a schimbat regulile la X Factor! Banica a luat foc cand a vazut ca producatorii ii dau voie sa faca asta! A iesit cu scantei!

O scena neobisnuita s-a petrecut aseara in cadrul difuzarii emisiunii X Factor. Cei trei antrenori au fost nevoiti sa isi aleaga concurentii cu care vor merge in galele finale si asa au si facut.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereTotusi, o mica problema a tulburat apele in platou. Brenciu, antrenor la categoria sub 20 de ani, a decis sa puna la duel doua tinere exceptionale, pe Monica Sannino si Adina Raducan.

Dupa ce le-a urmarit evolutiile, i-a fost extraordinar de greu sa ia o decizie in acest sens si le-a cerut producatorilor sa modifice regulamentul pentru a le trece pe amandoua mai departe.

fara descriereAici, supriza, producatorii i-au permis acest lucru, iar Brenciu a ramas in concurs cu cele doua si i-a trimis acasa pe Diana Caldararu si Denis Borovina.

"Imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar ma asteptam ca una din ele sa faca o greseala si nu s-a intamplat. Sunt doua voci extraordinare. Cer sa merg cu ele doua mai departe. Am gresit, recunosc!"
, le-a spus Brenciu producatorilor.

fara descriereIn acel moment, Stefan Banica a luat foc pentru ca si el se confruntase cu o alegere extrem de dificila intre Nicoleta Nuca si Sergiu Braga. "Ce faci? Schimbi regulamentul? Nu e corect, nu se poate. Si la mine a fost extrem de greu cand a trebuit sa aleg intre Braga si Nuca. Nu e normal ca se intampla asta", i-a reprosat Banica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate