Brenciu face recuperare medicala sau s-a apucat de slabit?!

Ii dau kilogramele in plus batai de cap lui Horia Brenciu? Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe acesta recent cand iesea dintr-o clinica de recuperare medicala, unde functioneaza si o serie de aparate performante care ajuta la slabit. Sa-l fi dat gata pe Brenciu reumatismul ori s-a apucat de slabit? ##VIDEO3710##

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereAparent relaxat, in tricou cu maneca scurta cu inscriptia "good life"(nr. viata buna) si incaltat cu papuci moi, Horia Brenciu a iesit dintr-o clinica de recuperare medicala "scartaind"... El s-a intins de cateva ori si si-a rotit bratele in mijlocul strazii, semn ca fie nu a scapat de vreo durere de oase sau muschi, fie... a amortit! Acest lucru e foarte posibil, intrucat in respectiva clinica se foloseste si o tehnologie revolutionara, prin vacuum, pentru slabit!

fara descriereE vorba de niste capsule sau costume care aplica vacuum pe suprafata corpului, ajutand la arderea grasimilor. Sa fi stat Horia mai mult timp, nemiscat, intr-una din aceste capsule? Sau a alergat pe banda imbracat in costumul care aplica vacuum? Cert e ca din imagini se poate observa ca Brenciu purta un "tricou cu burta", asadar e foarte posibil ca simpaticul solist sa se fi pus pe slabit.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate