Brighi l-a emoţionat până la lacrimi pe Manuel Dinculescu

Matinalii 21 au avut, în această dimineaţă, un oaspete-surpriză: Brighi a venit în studioul Radio 21 şi a cântat, în direct, la PatruLA 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi şi Orlando. Artista a făcut senzaţie şi a reuşit să îi emoţioneze pe matinali până la lacrimi.

Distribuie pe:

Autor:

Marea surpriză a fost, însă, setul de colinde pe care l-a pregătit special pentru matinali. Acompaniată de câţiva instrumentişti, Brighi a reuşit să îl emoţioneze, cu vocea ei, până la lacrimi, pe Manuel Dinculescu „Bat clopotele super-succesului, dar şi clopotele căsniciei pentru Brighi, aşa că vreau să aud şi marşul nupţial”, a spus matinalul Radio 21.

fara descriereCântăreaţa se va căsători, în curând, aşa că băieţii de la PatruLa 21 au ţinut să fie primii care o felicită. „Cum se face de cânţi aşa de bine dimineaţa?!”, a întrebat-o Manuel Dinculescu. „Noi avem o mare problemă cu artiştii, care vin şi spun.. domne’ noi nu putem veni, că noi dimineaţa nu putem cânta”, a explicat el. „M-am trezit de la ora 4 dimineaţa şi am început să fredonez în baie! Ăsta e secretul!”, a mărturisit, sincer, Brighi. Matinalii au fost uimiţi însă şi de talentul în bucătărie al artistei: ea le-a pregătit personal băieţilor prăjiturele, pe care a scris numele fiecăruia dintre ei. Deşi dulciurile îi ies de minune, artista recunoaşte că primeşte şi critici în bucătărie. Ea a povestit că Pacha Man n-a fost prea mulţumit de reţeta după care ea a gătit peşte şi i-a spus că a scăpat cam multă sare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate