Brigitte a pierdut procesul cu Philipp Plein! Celebrul designer i-a interzis soției lui Pastramă să-și asocieze imaginea cu brandul lui! EXCLUSIV

Compania deținută de Brigitte Sfăt a pierdut definitiv procesul cu designerul german Philipp Plein.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Brigitte Sfăt nu mai are voie să-și asocieze sau să promoveze brandul Philipp Plein, a decis miercuri Curtea de Apel București. Hotărârea este defintivă și vine ca răspuns la o acțiune depusă în instanță de celebru designer de origine germană, în nume personal.

Brigitte crede că e mai celebră decât Plein, în România

Philipp Plein s-a judecat 3 ani cu două firme deținute de Brigitte Sfăt, pe care le-a acuzat că au folosit brandul lui în campanii de promovare a magazinului pe care aceastea l-au deținut într-un centru comercial din București. Plein a acuzat-o pe Brigitte că nu s-a limitat doar la a-și promova magazinul prin panotaje sau în mediul online cu imaginea produselor lui ci că a încercat să-și dezvolte capitalul de imagine prin asocierea cu acest brand în cadrul unor emisiuni de televiziune.

Citeste si: Florin Pastramă, obligat de instanță să plătească o factură de 660 de euro la energie electrică! Soțul Brigittei nici nu s-a prezentat la proces! EXCLUSUV

Avocații lui Brigitte au replicat că soția lui Florin Pastramă nu avea nevoie de o astfel de reclamă pentru că este mai cunoscută în România decât designerul german!

Philipp Plein

Philipp Plein nu a vrut să se asocieze cu Brigitte

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

”(...) De asemenea, învederează că nu și-a asociat numele, imaginea sau activitatea cu reclamantul din prezenta cauză în nici un moment deoarece acesta nu este o persoană foarte cunoscută în România, astfel încât să aducă să sporească capitalul de imagine al pârâtei”, au susținut avocații lui Brigitte în instanță.

Brigitte a arătat că produsele despre care vorbește designerul erau unele originale, achiziționate de la o companie din Italia ca obiecte vestimentare de tip outlet iar că legile Uniunii Europene permit vânzarea unor astfel de produse chiar și fără acordul direct al creatorului lor. De altfel, Pleinn nu a invocat nici un moment faptul că hainele nu ar fi originale și nici nu a solicitat despăgubiri materiale.

Brigitte i-a scris pe mail lui Philipp Plein și i-a propus o colaborare

Tot în acest proces, Pleinn a dezvăluit că Brigitte i-a scris la un moment dat și s-a autoproclamat ”ambasdoarea modei în România”.

Citeste si: Ce legătură mai există între Brigitte Pastramă și Ilie Năstase, la 3 ani de când au divorțat? Bruneta a dezvăluit totul: "Pot să..."

”Mai arată că la dosar au fost depuse două e-mail-uri în care s-a purtat o corespondență între o persoană fizică, cel mai probabil doamna Brigitte Sfăt, administratorul celor două pârâte, și o altă persoane despre care se susține că ar fi reprezentantul reclamantului, în care se bucură de calitatea de clientă a acelui magazin, ceea ce demonstrează cunoștință directă și intenția cu care au operat. Din al doilea e-mail ar reieși fracționată că acea persoană ar fi dorit să obțină o franciză, dar a fost refuzată.

Brigitte Sfat

Brigitte Sfat s-a vrut ambasadoarea modei în România

Toate acestea conduc la intenția urmărită de pârâte, de a crea această falsă asociere cu niște produse ale reclamantului și transferul acestui magnetism al mărcilor notorii, în sensul în care doamna Brigitte Sfăt s-ar fi dorit a fi ambasadoarea modei, sau a haute couture-ului”, se mai arată la dosar.

Conform deciziei instanței, Brigitte nu mai are dreptul să comercializeze, promoveze sau să utilizeze în activitatea comercială produsele cu marca Philipp Plein. Decizia este definitivă, după ce Curtea de Apel a reconfirmat decizia Tribunalului București din luna martie a anului 2019.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Pastramă, mărturisiri cutremurătoare despre sarcina pierdută. Vedeta și soțul ei ar fi trebuit să fie acum părinți: "La 3 săptămâni am pierdut copilul..."

Brigitte Pastramă, schimbare radicală de look! Vedeta este de nerecunoscut

Ce se întâmplă cu Brigitte și Florin Pastramă, în urma perchezițiilor din casa lor! Decizia oamenilor legii

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

BOMBA ANULUI de la PFIZER! Anunțul venit chiar ÎN MIEZ DE NOAPTE. Nimeni nu se aștepta la asta

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Premierul anunță măsuri draconice. Toți trebuie să se auto-izoleze și să își facă un test PCR. Nimeni nu mai scapă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies