Brigitte adusă înapoi la nuntă cu mascații BGS! Imagini halucinante! Ce s-a întâmplat de au intervenit forțele de ordine

Momente halucinante la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Pentru câteva momente, invitații s-au panicat.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriere

Nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă a fost, fără îndoială, una despre care se va vorbi vreme îndelungată. Relația celor doi a început în urmă cu puțină vreme, ei cunoscându-se și îndrăgostindu-se iremediabil în cadrul unei emisiuni tv. În ciuda statutului ei de fostă soție a lui Ilie Năstase și a faptului că el, Florin, a intrat în competiție în calitate de bărbat logodit, în pragul căsătoriei cu Raluca Podea, cei doi s-au văzut, s-au plăcut, iar acum s-au luat. Ieri au făcut nunta, eveniment organizat cu succes de Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman, apariție de infarct la nunta lui Brigitte. Cum a putut să se îmbrace vedeta la un asemenea eveniment. Toți au rămas cu gura căscată

Citeste si: Cum s-a fardat Brigitte pentru nunta lui Florin Pastramă! Toată lumea a făcut ochii mari când a văzut-o așa

fara descriere

Citeste si: Ce a spus nașa lui Brigitte Pastramă, imediat după nuntă! ”Acuma rămâne să o dezbrace soțul”

Momentele din cadrul evenimentului au fost ieșite din comun, însă punctul culminant al nunții a fost, de departe, furatul miresei. La un moment dat, așa cum se întâmplă la orice nuntă, Brigitte a dispărut de la petrecere. Toate bune și frumoase până în momentul în care aceasta a fost adusă înapoi.

Diva a sosit flancată de luptători mascați ai BGS, care și-au făcut apariția în forță în sala de evenimente, spre șocul imediat al invitaților, cărora le-au trebuit câteva secunde bune să se dezmeticească și să realizeze că nu s-a întâmplat nimic grav, ci este vorba doar de un scenariu bine pus la punct de organizatori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate