Brigitte are planuri mari pentru luna de miere cu Pastramă: "Ne întoarcem trei"

Brigitte își dorea un copil încă din perioada căsniciei cu Ilie Năstase, lucru recunoscut chiar de ea. În timpul relației cu Pastramă, Brigitte a mărturisit că își dorește un copil cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Click.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, la Voluntari. Cele două vedete au fost flancate de bodyguarzi atunci când au ajuns la ceremonie. Proaspeții soți și-au răsfățat invitații de la Starea Civilă cu șampanie scumpă. 

Brigitte se află la a patra căsnicie. Primul ei bărbat, Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi fostul manechin a fost partenera lui Ovidiu Torj, din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut. Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj). 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate