Brigitte i-a scris lui Philipp Plein că visează să fie ”ambasadoarea modei și a haute-couture”! Motivul șocant pentru care celebrul designer german a dat-o în judecată pe soția lui Florin Pastramă! EXCLUSIV

Designerul german Philipp Plein a dat în judecată în nume personal o societate condusă de Brigitte Sfăt, invocând încălcarea proprietății intelectuale.

Brigitte Sfăt
Brigitte Sfăt a vrut să devină ambasadoarea modei
Autor: Radu Constantin

In articol:

Celebrul designer german Philipp Plein este în război cu Brigitte Sfăt, pe care o acuză că și-ar fi promovat magazinul pe care l-a avut deschis în Mall Promenada folosindu-se de însemnele creatorului.

Plein Philipp Patrick Hannes (pe numele lui real) a solicitat ca Brigitte să nu se mai folosească de însemnele brandului său, chiar dacă, recunoaște chiar acesta, obiectele vestimentare comercializate de vedetă erau originale.

Brigitte Sfăt, acuzată de Philipp Plein că i-a folosit numele penru a-și face reclamă la magazin

În dosarul care a ajuns în prezent la Curtea de Apel București apar însă informații extrem de interesante despre încercarea lui Brigitte de a deveni ”ambasadoarea modei sau a haute couture-ului” în România. Plein a depus în instanță o corespondență pe care ar fi avut-o cu românca și în care refuză francizarea afacerii lui către actuala soție a lui Florin Pastramă.

Citeste si: Brigitte Pastramă, pregătită pentru o nouă afacere. S-a vindecat de COVID-19 și este pusă pe făcut bani: "Doresc să-mi fac o fabrică..."

Citeste si: Românii se vor putea opera gratuit în sistemul sanitar privat! Noul OUG va aduce mai multe schimbări în Sănătate- bzi.ro

”Mai arată că la dosar au fost depuse două e-mail-uri în care s-a purtat o corespondență între o persoană fizică, cel mai probabil doamna Brigitte S___, administratorul celor două pârâte, și o altă persoană despre care se susține că ar fi reprezentantul reclamantului, în care se bucură de calitatea de clientă a acelui magazin, ceea ce demonstrează cunoștință directă și intenția cu care au operat. Din al doilea e-mail ar reieși fracționată că acea persoană ar fi dorit să obțină o franciză, dar a fost refuzată.

Toate acestea conduc la intenția urmărită de pârâte, de a crea această falsă asociere cu niște produse ale reclamantului și transferul acestui magnetism al mărcilor notorii, în sensul în care doamna Brigitte S___ s-ar fi dorit a fi ambasadoarea modei, sau a haute couture-ului. Toate campaniile de publicitate și toate magazinele sunt operate după un manual extrem de strict și din acest motiv nu există nicăieri în București, în afara magazinelor, francizate, sau operate direct de concurenți, o altă activitate de promovare de felul celei săvârșite de pârâte”, se arată în dosarul care se judecă în acest moment la Curtea de Apel București.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, față în față după ce au petrecut Paștele separat! Ce și-au reproșat cei doi

Designerul german nu a solicitat despăgubiri

Philipp Plein
Philipp Plein a dat-o în judecată pe Brigitte

Philipp Plein a cerut ca numele brandului său să nu mai fie asociat în ”campanii publicitare agresive” și să nu mai apară în vitrina spațiului deținut de Brigitte din respectivul centru comercial, pentru a nu induce ideea că acela este un magazin oficial al său. De remarcat și faptul că designerul nu a solicitat nici o sumă de bani ca despăgubiri pentru un posibil prejudiciu de imagine, el a solicitat doar îndepărtarea panotajelor și interzicerea ca pe viitor numele lui să mai fie folosit de societatea administrată de Brigitte.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Pastramă, ceartă în fața școlii! Gestul care i-a înfuriat pe părinți FOTO

Cum a aflat Brigitte Pastramă că Ilie Năstase o înșela?! Incredibil ce făcut vedeta după: "Nu mai aveam ce să pierd..."

Ce sumă datorează, de fapt, Florin Pastramă companiei de electricitate cu care se judecă! Pe vremuri, el și Brigitte spărgeau banii ăștia într-o noapte! EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Marți 22 Iunie 2021: O stare de spirit plină de energie pozitivă atrage cu sine succesul și fericirea

Un actor extrem de cunoscut, în stare GRAVĂ! În cele din urmă, probabil că mă va ucide

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Știai că mănânci OTRAVĂ și nici nu îți dai seama? Este pitit în toate produsele, sub tot felul de nume false

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies