Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă la plajă: „Tâmpitule, ai lăsat...” Toată lumea s-a uitat la ei

Brigitte și Florin Pastramă urmează să se căsătorească în fața Domnului. Cu toate acestea, între ei nu curge doar lapte și miere. Recent, bruneta l-a făcut praf pe partener.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai recente cupluri din showbiz. Deși nu sunt împreună decât de câteva luni, ei s-au căsătorit nu demult la Primăria Voluntari. Mai mult, urmeazăp să-și unească destinele și în fața Domnului, iar pregătirile de nuntă au început deja.

Brigitte a rămas aceeași fire vulcanică și îl pune la punct pe proaspătul ei soț în văzul lumii, atunci când acesta greșește. Ei au fost recent la Mamaia pentru a petrece o scurtă vacanță, dar nici aici bruneta nu a putut să nu-și umileasă partenerul în public. La un moment dat, el a uitat mașina deschisă și, fără ezitare, fosta soție a lui Năstase l-a făcut cu ou și cu oțet de față cu toată lumea.

„Florin a uitat portbajul deschis. Imediat ce Brigitte a sesizat acest lucru s-a năpustit asupra lui: «Tâmpitule, ai lăsat mașina deschisă». L-a înjurat ca la ușa cortului. Toată plaja s-a uitat la cearta lor. Pur și simplu l-a umilit în văzul tuturor”, a povestit un martor pentru Cancan.

Raluca Podea nu crede în cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă

Invitată într-o emisiune de televiziune, Raluca Podea a făcut-o praf pe Brigitte, afirmând că Florin Pastramă nu o iubește, ci se folosește de ea pentru bani.

„Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit. Nu am mai căutat-o pe Brigitte. Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei. Ea a făcut acest lucru cu fiecare relație pe care a avut-o. Este vina bărbatului, dar și a femeii. Pentru mine, el a murit, nu mai există", a declarat Raluca Podea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate