Brigitte Năstase a făcut show XXX la Fermă! Și-a arătat sânii de față cu toată lumea! „I-am pus eu mâinile”

Brigitte Năstase a arătat din nou tuturor cât de confortabil se simte în pielea ei și a făcut show la Fermă. Toată lumea i-a văzut sânii brunetei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Fanii lui Brigitte sunt deja obișnuiți cu acest comportament lipsit de inhibiții pe care îl afișează. S-a cuplat la televizor cu Florin Pastramă, deși amândoi erau implicați în relații cu alte persoane înainte de participarea le emisiune, și i-a declarat acestuia dragostea si tot ceea ce simte pentru el, deși știa că de acasă o văd atât foștii parteneri, cât și familia și cunoscuții.

În emisiune la care l-a cunoscut pe Florin Pastramă, Brigitte a șocat din nou, atunci a lăsat restul concurenților să-i vadă sânii. Silviu Țolu a provocat-o pe Diana Belbiță să o dezbrace cu dinții pe focoasa brunetă. „Vreau să îi dai tricoul jos lui Brigitte cu dinții”, a spus el.

Fosta soție a marelui tenismen Ilie Năstase a încercat fără prea multă convingere să refuze provocare. „Sunt în pielea goală, sunt în pielea goală”, a protestat ea.

Diana Belbiță a îndemnat-o pe Brigitte să-și ia un sutien, dar Silviu a intervenit: “Sunt diamante, sunt de 10.000, nu contează”.

Florin Pastramă a intervenit și el, mândru de formele iubitei lui: “Măcar să vadă toată lumea ce poate să facă 10.000”, a afirmat Florin Pastramă.

Citeste si: Brigitte Năstase, scandal monstru la „Ferma”: „Mă simt folosită, am o problemă psihică...”

fara descriere

Brigitte Năstase și-a arătat sânii la televizor

Până la urmă, spre surprinderea tuturor, Brigitte a acceptat provocarea și toți cei rămași în emisiune i-au putut vedea sânii, iar Florin Pastramă nu s-a putut abține și i-a și atins. 

„Chiar așa, să accepți să fii dezbrăcată?! Când am văzut că eu îi ridic tricoul și ea nu își pune mâinile pe sâni, m-am gândit că nu și-a dat seama, i-am pus eu mâinile”, a declarat Diana Belbiță după provocare.

„Aoleu! Brigitte. Nici ea nu a putut să și le mai țină și au dat pe afară”, a spus și Ioana Filimon.

„Este incredibil să văd sfârcurile lui Brigi și încă 10, 11 privitori”, a comentat Otilia.

După momemntul dintre Brigitte și Diana Belbiță, Florin Pastramă i-a furat tricoul iubitei, lăsându-i din nou sânii la vedere.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate