Brigitte Năstase, criză de nervi la Fermă: „O mucoasă cu 12 clase”

Brigitte Năstase nici nu vrea să mai audă de Ioana Filimon, cu care a fost prietenă foarte bună. Ce îi reproșează vedeta concurentei de la Ferma.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Prietenia dintre Brigitte Năstase și Ioana Filimon este pe muchie de cuțit la „Ferma vedetelor”. Fosta soție a lui Ilie Năstase i-a aruncat cuvinte grele colegei sale, cu care s-a înțeles foarte bine până săptămâna trecută.

Citeste si: Gheorghe Hagi a locuit în vila în care a murit soțul Brigittei Năstase! Cum s-a transformat palatul prințesei în casa groazei? | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Brigitte Năstase a cheltuit o sumă colosală pe operații estetice: „Are o față mai scumpă decât mașina mea”

Citeste si: Primele imagini cu artista Cream după ce a participat la un show tv! Cum a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

 

Imediat după ce a reușit să o elimine pe Claudia Pavel de la Fermă, atitudinea Brigittei față de fosta Miss România 2016 s-a schimbat complet.

„Am sentimentul că am fost folosită și totul s-a întors împotriva mea. Cum am trăit și am mers, am mers după principiile mele. Nu și-a permis fostul meu soț, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac sau gura. Mai ales o mucoasă cu 12 clase. Când o să fiu în copârșeu, dacă știi ce e ala un sicriu, atunci o să îmi zică cineva să tac”, i-a spus Brigitte lui Cătălin Moroșanu, care a încercat să le împace pe cele două.

fara descriere

Fosta soție a lui Ilie Năstase nici nu vrea să audă de împăcare, iar în ediția din această seară este pregătită să o învingă la duel pe Ioana. Ele vor fi nevoite să doarmă împreună în aceeași cameră, înainte de duel.

Citeste si: Fiul cel mare al lui Dan Bittman, anchetat într-un dosar de trafic de droguri! Ce spune solistul trupei Holograf

Citeste si: Imagini incredibil de fierbinți! Miss România, în sânii goi la TV

Citeste si: Cum arată Răzvan Ciobanu după ce şi-a făcut abdominoplastie! Şi-a operat abdomenul şi şi-a scos excesul de piele şi grăsime

Brigitte Năstase, cu ochii în lacrimi din cauza Ioanei

Brigitte Năstase se simte folosită și crede că le-a făcut rău celorlalți colegi în urma discuțiilor cu Ioana.

„Nu mă împac cu ea, punct. Pentru mine nu mai există. Am fost săgeata ei și regret asta, pentru că nu l-am văzut pe Remus că a luat zahăr. Niciodată. Decât o singură dată când lua lapte. Și am crezut în ea și m-am dus la testimonial și am spus”, a recunoscut Brigitte plângând.

„M-a folosit. Am făcut rău oamenilor prin ce mi-a spus ea. Sunt proastă, sunt o fraieră, îmi asum. Sunt cel mai prost om. Sunt carne de tun și pe lângă asta nici măcar nu mi s-a mulțumit”, i-a spus Brigitte printre lacrimi lui Cătălin Moroșanu.

La rândul său, Remus Boroiu a încercat să le împace pe cele două, fără sorți de izbândă, însă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate