WOW

Brigitte Nastase, dezvaluiri despre Catalin Cazacu: "Fiecare ia din relatie cam ce poate si ce-i pica bine! Eu nu imi fac notorietate pe spinarea altora"

Brigitte Nastase a facut un live ca sa arate in ce stadiu a ajuns cu piscina din curtea casei si, cu ocazia asta, l-a intepat si pe Catalin Cazacu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Brigitte Nastase, dezvaluiri despre Catalin Cazacu: "Fiecare ia din relatie cam ce poate si ce-i pica bine! Eu nu imi fac notorietate pe spinarea altora"icon photo

Brigitte Nastase s-a suparat dupa ce in presa au aparut detalii despre relatia scurta, dar intensa pe care a avut-o cu Catalin Cazacu.

 

"Carcotasii in ultima vreme au incercat sa imi distruga imaginea. O sa va arat cu ce ma ocup eu. Eu nu am nevoie de alte persoane ca sa ma promovez, nici de mesaje pe care sa le arat pentru a-mi face notorietate pe spinarea altora. Vulpea, cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri. Fiecare ia din relatie cam ce-i pica bine si ce poate. Notorietati pe spinarea unor persoane care muncesc ca sa ajunga ceea ce sunt", a spus Brigitte Nastase in live. 

Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune