WOW

Brigitte Nastase, dezvaluiri despre Catalin Cazacu: "Fiecare ia din relatie cam ce poate si ce-i pica bine! Eu nu imi fac notorietate pe spinarea altora"

Brigitte Nastase a facut un live ca sa arate in ce stadiu a ajuns cu piscina din curtea casei si, cu ocazia asta, l-a intepat si pe Catalin Cazacu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Brigitte Nastase, dezvaluiri despre Catalin Cazacu: "Fiecare ia din relatie cam ce poate si ce-i pica bine! Eu nu imi fac notorietate pe spinarea altora"icon photo

Brigitte Nastase s-a suparat dupa ce in presa au aparut detalii despre relatia scurta, dar intensa pe care a avut-o cu Catalin Cazacu.

 

"Carcotasii in ultima vreme au incercat sa imi distruga imaginea. O sa va arat cu ce ma ocup eu. Eu nu am nevoie de alte persoane ca sa ma promovez, nici de mesaje pe care sa le arat pentru a-mi face notorietate pe spinarea altora. Vulpea, cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri. Fiecare ia din relatie cam ce-i pica bine si ce poate. Notorietati pe spinarea unor persoane care muncesc ca sa ajunga ceea ce sunt", a spus Brigitte Nastase in live. 

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune