Brigitte Năstase, scandal monstru la „Ferma”: „Mă simt folosită, am o problemă psihică...”

Brigitte Năstase a ajuns la capătul puterilor la „Ferma”. Aceasta a început să plângă în fața colegilor săi. Ce spune vedeta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Deși totul părea a fi lapte și miere în cuplul Brigitte și Florin Pastramă, lucrurile au degenerat în ediția de aseară.

Cei doi s-au certat, după ce Brigitte a fost aleasă prima duelistă. După ce Florin a rugat-o să nu o nominalizeze pe Otilia Bilionera, a început războiul între concurenți.

Citeste si: Mirela Vaida, poză de pe patul de spital, cu micuțul Tudor la pieptul ei! "Uite-așa stă lipit de când a venit pe lume"

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Nu e glumă! Ce studii are, de fapt, Daniela Crudu

Citeste si: „Erau patru și se hrăneau cu lacrimile ei”! Ce au găsit medicii în ochii unei paciente, nu s-a mai auzit așa ceva

Fosta soție a lui Ilie Năstase nu își poate ierta iubitul, care nu i-a fost alături în momentul în care colegii de competiție au atacat-o și a răbufnit. Aceasta se pregătește intens pentru cel de-al treilea duel, după ce a învins-o pe Cream, iar în al doilea duel a pierdut în fața Ioanei Filimon.

Otilia Bilionera, pregătită de duel

„Mă simt folosită. I-ai lăsat să vină la mine cu tot felul de propuneri. De ce i-ai lăsat să mă dărâme? De ce nu ai avut încredere în mine? De ce nu crezi că eu m-am rugat și știu? O să aleg pe cine vreau eu. Mă simt trădată. Cine mă folosește pierde. Am o problemă psihică cu cei care mă folosesc. Dacă nu crezi în credința mea, nu mă interesează”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, cu ochii în lacrimi.

La rândul său, Otilia Bilionera a avut o ieșire nervoasă și a împins o cană de lapte pe masă. Aceasta nu vrea să fie favorizată și este pregătită să se lupte cu Brigitte. Cu toate acestea, Florin îi este alături și luptă ca iubita sa să nu o aleagă, deoarece știe că nu ar putea câștiga lupta.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate