Brigitte Pastramă, bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket! Imagini halucinante

Brigitte Pastramă a fost bătută cu sălbăticie de Florin Pastramă, în parcarea unui supermarket din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

 


In articol:

Brigitte Pastramă, una dintre cele mai cunoscute și controversate femei din România, a fost bătută crunt de soțul ei, Florin Pastramă. Scenele desprinse parcă din filmele de groază au avut loc în public, în parcarea unui supermarket din Capitală.

Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, urlând la ea: "Bă, nu te potolești, bă?", conform imaginilor video publicate de RTV. 

Mai multe persoane au vrut să sară în ajutorul brunetei, însă Florin Pastramă a devenit agresiv și cu ei.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Brigitte Pastramă a mai fost bătută de Florin Pastramă și în trecut

Brigitte Pastramă a încercat tot timpul să păstreze aparențele în fața publicului și să dea impresia că are un mariaj fericit cu soțul ei, Florin Pastramă. Se pare, însă, că între cei doi soți nu curge doar lapte și miere, mai ales că bătaia încasată de brunetă în parcarea supermarketului în urmă cu puțin timp nu a fost primul incident de acest gen.

În luna iulie a acestui an au apărut imagini în care Brigitte Pastramă era agresată de Florin Pastramă chiar în shaormeria pe care ei o dețin. Atunci, el și-a înghesuit soția într-un colț ameninând-o violent, până când o anagajată a intervenit. Speriată, fosta soție a lui Ilie Năstase se așezase în genunchi în fața partenerului ei și plângea în hohote, sperând să scape din mâinile lui.

După incident, Brigitte i-a luat apărarea soțului și a declarat că imaginile erau mai vechi și că totul este bine în mariajul ei. 

"Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e", a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni. 

Sursa: RTV

 

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Rus e tot supărată! O face varză pe Cristina Șișcanu ”Du-te acasă!”

Sonia Ferrari, concurenta-transsexual de la ”Chefi la cuțite” este nepoata lui Nicolae Guță! Imagini fierbinți după operațiile de 50.000 euro! EXCLUSIV

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seniz este de neoprit

Am aflat marele secret! Gestul incredibil făcut de Smiley pentru a putea avea un copil cu Gina Pistol

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies