Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara! Vezi câţi bani cere pe proprietatea cu două corpuri de clădire: „Această casă este subevaluată”

Nu mai e un secret că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara, la apropae o lună după nunta cu Florin Pastramă. Zilele trecute, Brigitte a dat un anunţ pe un site de imobiliare. “De vânzare vilă de lux în Dumbrăviţa, cartierul dinspre pădure, situată într-o zonă discretă, liniştită. Teren in proprietate 600 m2, suprafata utila 160 m2 impartiti in doua corpuri de cladire: 100 m2 respectiv 60m2, in care actualmente sunt o bucatarie, o baie si sala de sport.”, se arată în anunţ.

Citeste si: Naşii de cununie ai lui Brigitte Pastramă au fost la o petrecere obscenă! Tripona şi Cătălin Murgu s-au servit dintr-un tort XXX! FOTO

Citeste si: Brigitte, dezastru în afaceri! Ce se întâmplă la Timișoara cu investițiile ei EXCLUSIV

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, distracție în luna de miere, pe Costa de Azur, cu… martori

Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara. Corpul principal are trei dormitoare 

“Are piscină de 5x11 m. Se vinde complet mobilată şi utilată. Toate materialele folosite la finisaje sunt din gama lux. Partea de instalatii este Romstal, iar mobilierul interior şi exterior este Mobexpert. Corpul principal ("casa mare") are trei dormitoare, camera de zi, sufragerie, terasă închisă, terasă deschisă, o bucătarie”, este descrisă proprietatea. (citeşte cum a ironizat Cristi Mitrea nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă)

fara descriere

Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara: "Preţ uşor negociabil, 194000 euro” 

S-a aflat că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara. “Construcţia este din anul 2010. Acoperiş de ţiglă, izolaţie exterioară de polistiren. Are toate utilităţile. Preţ uşor negociabil, 194.000 euro”, se mai scrie în anunţ, care se încheie cu o remarcă ciudată, postată de Brigitte: “Această casă este subevaluată”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate