Brigitte Pastramă o desființează pe Raluca Podea: „În caz că vreo rapandulă ieftină mai are de gând să se compare cu mine”

Brigitte Pastramă este în război cu Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă! Actuala soție a afaceristului o desființeză pe blonda sexy!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Războiul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea nu pare să fie deloc aproape de a se termina. În schimb, cele două protagoniste abia acum au început să se ataace cu adevărat una pe cealaltă.

Brigitte a făcut-o praf pe Raluca Podea, după ce aceasta a vorbit de mai multe ori despre relația pe care o are bruneta cu Florin Pastramă.

Citeste si: Raluca Podea o face praf pe Brigitte! „Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit!” A izbucnit după ce a aflat că face nuntă cu Florin Pastramă

fara descriere

Brigitte Pastramă a făcut-o praf pe Raluca Podea

Brigitte nu s-a sfiit să se folosească de averea pe care o are și, în războiul ei cu Raluca Podea, a vorbit despre averea pe care o are, imobilele pe care le deține, dar și afacerile ei. 

„Eu Brigitte Pastrama, pot spune cine sunt: in momentul de fata venitul meu lunar este de minim 15.000€ dupa ce imi platesc taxele, sunt proprietara a trei imobile -un club, un restaurant si o vila cu piscina in Timisoara,pe care eu si fiul meu le am mostenit, de la primul meu sot, la varsta de 26 de ani;

In Bucuresti detin un apartament de 140 m2 in zona Nordului, o vila cu piscina in Pipera si doua business-uri: una unde sunt asociat unic si o firma de logistica si avocatura, cu care, daca imi va mai pronunta numele in orice context creatura implicata in dosare de prostitutie cu figuri de fosta logodnica imaginara, o voi da in judecata;

Și pe litoral la Mamaia detin si un apartament de lux, pe care doresc sa-l vand cu 180.000€ nu 150.000 cat au scris ziarele, pentru ca imi doresc sa raman gravida cat de curand si acesta se afla exact in zona de cluburi Loft si Nuba”

Mi am facut aceasta mica descriere in caz ca vreo rapandula ieftina si frustrata mai are de gand sa imi pronunte numele sau sa se compare cu mine.🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️”, a scris Brigitte Pastramă pe pagina ei de Facebook.

În plus, ea a redistribuit mai multe articole din presă în care numele Ralucăi Podea este menționat în „Dosarul prostituatelor de lux”.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate