Brigitte Sfăt a făcut mărturisiri cutremurătoare! Nimeni nu știe prin câte a trecut: „Plecam de acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc”

Brigitte Sfăt a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. În acele momente vedeta se gândea că ar putea să-și piardă viața.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Brigitte Sfăt a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. În urmă cu doi ani ea a trecut prin momente cumplide din cauz aproblemelor de sănătate pe care le avea și chiar s-a gândit că ar putea să nu supraviețuiască.

„Am avut embolie pulmonară şi tumori. M-am trezit cu ele, dar s-a rezolvat. Îmi construiam locul de joacă, am băgat foarte mulţi bani, plecam de acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc la toaletă și nu beam apa. M-am îmbolnăvit de embolie pulmonară şi m-am gândit că poate nu mai trăiesc, m-au ţinut pe aparate şi mi-am dat seama că sunt cea mai preţioasă persoană şi că ziua de mâine nu-mi aparţine şi că trebuie să trăiesc prezentul. Să am grijă să nu mai mănânc porcării, să beau apă.

Mi-am dat seama că dacă eu nu am grijă de mine, atunci ce pretenţie să am de la cei din jur? Mi-am dat seama că trebuie să mă pun pe mine pe primul plan şi nu m-am mai implicat, munceam ca o nebună şi nu era OK.Într-un fel, noroc că m-am îmbolnăvit! Sună ciudat ce zic, dar mi-am dat seama că nu e bine să o iau în goana după vânt şi că trebuie să trăiesc prezentul.

Trecutul nu are rost să îl regreţi că nu mai vine niciodată, prezentul e tot ceea ce am, viitor nu există. Tot timpul se întâmplă ceva şi zdruncină toate planurile. De obicei, mie mi se cam întâmplă să mi se zdruncine toate planurile. Eu îmi fac planuri frumoase şi vine câte-o „rafală de vânt” şi mi le năruie. Nu trebuie să am aşteptări, uite cum au fost două boli, şi tumorile, şi embolia pulmonară. M-am trezit, m-a zguduit rău de tot chestia asta şi m-am trezit la realitate. Acum sunt eu pe primul plan”, a declarat Brigitte Sfăt pentru click.ro.

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit! Prima imagine de la fericitul eveniment! Ce ținută a ales bruneta pentru ziua cea mare

fara descriere

Brigitte Sfăt se temea pentru viața ei

Probleme de sănătate au făcut-o pe fosta soție a marelui tenismen Ilie Năstase să creadă că ar putea să-și piardă viața. În acele momente, ea și-a pus toate spăeranțâele în Dumnezeu și s-a rugat pentru a rămâne alături de cei doi copii ai ei.

„Nu era în mâinile mele, ci în ale lui Dumnezeu, m-am rugat foarte mult. Am stat conectată la aparate opt zile şi mi-am dat seama că nu e de glumă cu viaţa noastră. Azi eşti, mâine nu mai eşti”, a mai spus Brigitte Sfăt pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate