Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț: „Am fugit aşa cum eram: mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină”

Brigitte Sfăt a povestit că a fost bătutră de fostul ei soț. Îniante de a-l cunoaște pe Ilie Năstase, a fugit de acasă mutilată și cu o fisură pe craniu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Brigitte Sfăt este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Puține persoane știu despre trecutul dureros pe care îl ascunde bruneta. Înainte de a deveni soția marelui tenismen Ilie Năstase, ea a fost într-o relație cu un bărbat abuziv. Atât ei cât și familiei ei le era frică de el și nu o dată fostul fotomodel a fost sacul lui de box.

Citeste si: Brigitte Sfăt a făcut mărturisiri cutremurătoare! Nimeni nu știe prin câte a trecut: „Plecam de acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Brigitte Sfăt a povestit cum a fost bătută de soț

Bruneta a povestit că a primit o bătaie atât de cruntă de la partenerul ei de viață încât a fugit în hainele de casă și plină de urme de lovituri. S-a ascuns acasă la o prietenă de frică de a nu fi găsită.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat.

Cel mai nasol este să lupţi cu ura oamenilor şi răzbunarea oamenilor, persoane care îşi pun în cap să te distrugă. Soţul meu şi prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur şi simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timişoara şi prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă şi nu voiam să se îngrijoreze”, declarat Brigitte, în 2017, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Sfăt a făcut mărturisiri cutremurătoare! Nimeni nu știe prin câte a trecut: „Plecam de acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc”

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au comentat ținutele extravagante de la Met Gala! "Zici că e moartă"

A născut acasă și i-a dat bebelușul tatălui. El l-a băgat într-o pungă de plastic și a plecat la spital. Ce s-a întâmplat acolo a șocat autoritățile și cadrele medicale

Andreea Bălan a comis-o la benzinărie! A alimentat cu benzină, în loc să bage motorină! Un angajat i-a sărit în ajutor

Aurel Pădureanu, declarații sincere după despărțirea de Cornelia Catanga! "Nu știu ce să cred..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies