Brigitte Sfat sparge mii de euro pe haine si pantofi de fite! N-ai sa crezi cat a costat rochita de pe ea!

Brigitte Sfat e o rasfatata, pentru ca isi permite sa poarte creatiile unor mari designeri de peste hotare. Reporterii WOWbiz.ro au stat de vorba cu iubita lui Ilie Nastase, carora le-a marturisit ca nu e o chibzuita atunci cand vine vorba de haine si pantofi!

Distribuie pe:

##VIDEO6960##

fara descriereIlie Nastase si Brigitte Sfat, iubita luiFemeia de afaceri nu se poate abtine de la cumparaturi, mai ales cand vine vorba de creatii unice. Atunci cand are timp, Brigitte isi goleste cardul prin magazinele din strainatate.

“Am dat si peste 3.000 de euro pentru o rochie si nu pentru o rochie de seara, ci pentru o rochie casual. Chiar pe rochia cu care sunt imbracata in acest moment am dat 3.000 de euro. Dau daca trebuie si imi place mult de tot, de ce nu? Iar pantofi imi cumpar de la Jimmy Choo. Am vreo 10-12 perechi de pantofi de la Jimmy Choo. Deci eu nu sunt adepta tintelor, nu o sa port niciodata tinte, nu-mi place Louboutin, nu-mi plac extravagantele astea, nu sunt de acord cu ele. Imi place clasicul si de aceea aleg creatori mai clasici”, a declarat Birgitte Sfat, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Iubita lui Ilie Nastase a fost prezenta la festivalul Bucharest Fashion Week, unde a pus ochii pe o rochie semanta Wanda Dream’s, care a fost prezentata in cadrul show-ului de faimosul model Claudia Neghina.

“Sa vedem cat costa rochia! Poate nici nu mi-o permit, insa pot spune ca e foarte frumoasa, imi place mult”, a mai spus Brigitte.fara descriereIubita lui Ilie Nastase s-a indragostit de rochia purtata de Claudia Neghina in cadrul festivalului de moda

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate