Brigitte Sfăt tună şi fulgeră! Mesajul dur transmis prietenelor false din anturajul ei: ”M-au înjunghiat şi m-au bârfit pe la spate”

Brigitte Sfăt are un mariaj cu năbădăi cu fostul tenismen Ilie Năstase şi, de parcă n-ar fi fost de ajuns, se pare că ea nu se poate baza nici pe prietenele ei.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

De curând, ea a făcut public un mesaj dur la adresa prietenelor false pe care le are.


„Special pentru prietenele care s-au îngrijit prea mult de fericirea mea şi m-au înjunghiat şi bârfit pe la spate, Domnul să le binecuvânteze!”, a afirmat Brigitte Sfăt, care a publicat şi o fotografie cu nişte pasaje din Biblie.

„Dacă este flămând duşmanul tău, dă-i pâine să mânîncem dacă-i este

sete, dă-i apă să bea. Căci făcând aşa, aduni cărbuni aprinşi pe capul lui şi domnul îşi va răsplăti”, este pasajul din care citează Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase trăiesc o poveste de iubire presărată cu certuri. Mai mult de atât, de curând, ea a fost în lacrimi la TV, din cauza problemelor cu care se confruntă.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cât de mare s-a făcut fiul lui Adrian Iovan! Romaniţa a făcut publice imaginile astea, iar fanii au reacţionat: ”Viitorul manechin al României”

O jurnalistă, în stare gravă, la spital, după ce a fost înjunghiată! Bărbatul a pătruns cu forţa în sediul instituţiei şi avea asupra lui un cuţit

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Toţi şoferii din România trebuie să ştie asta! Modificare radicală la RCA. Intră în vigoare foarte curând

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Momente teribile. Cristi Borcea a vrut să se sinucidă. Cine i-a salvat viața

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies