Brigitte și Florin Pastramă s-au întors din Dubai, a doua lună de miere: „Ne place luxul. Și oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”

Brigitte și Florin Pastramă au fost din nou în Dubai, una dintre destinațiile preferate ale brunetei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

brigitte sfat si florin pastrama

Brigitte și Florin Pastramă au fost din nou în vacanță. De data aceasta, cei doi amorezi s-au distrat în Dubai. După cum a declarat chiar fosta soție a lui Ilie Năstase, ea și partenerul ei preferă destinațiile de lux, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar.

brigitte si florin pastrama

„Am mai fost la Saint Tropez, unde am stat 8 zile, iar acum am fost în Dubai, unde am stat o săptămână. Îmi place mult acolo un anume hotel, la care mă cazez de fiecare dată când mă duc în Dubai. Noi, amândoi, suntem genul de turiști „luxury”, adică ne place luxul. Decât să stăm 10 zile la un hotel de 3 stele, mai bine 3 zile la unul de 5 stele, unde să avem cadă, un pat mare, confortabil, şi un mic dejun bun. Cam asta urmărim la un hotel. Plus că şi oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”, a declarat Brigitte Pastramă, scrie click.ro.

Citeste si: Fotografie HOT cu o celebră prezentatoare tv de la noi! Ela Crăciun: ”Mi-ar plăcea la nebunie ca toate diminețile noastre să arate așa”

Citeste si: Lovitura care a zguduit familia lui Gino Iorgulescu! Nepotul lui poliţist a fost reţinut pentru o mită de 300 de lei şi un cartuş de ţigări! DEZVĂLUIRI

florin pastrama brigitte pastrama

„În Dubai mă simt ca în Rai”

„Acolo sunt multe atracţii, de la pârtia de schi în interiorul centrului comercial, la aqua park-uri, fântâni cântătoare, restaurante. „Îmi dă o senzaţie de binecuvântare când văd atâtea frumuseţi. Zilnic mergeam în mall, la aqua park, la mare, la restaurant în fiecare seară... nu ne plictiseam o secundă. Dacă mă întrebaţi de ce mă întorc mereu în Dubai, răspunsul e simplu: acolo mă simt ca în Rai, îmi place cel mai mult din lume”, a mai declarat Brigitte Pastramă.

brigitte sfat si florin pastrama

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate