Brigitte și Florin Pastramă, saltați de mascați! Ce s-a întâmplat la petrecerea la care au participat cei doi soți: "Am fost legitimați și scoși afară"

Brigitte Pastramă a participat la o petrecere ilegală, care a fost spartă ulterior de polițiști.

Brigitte și Florin Pastramă, saltați de mascați! Ce s-a întâmplat la petrecerea la care au participat cei doi soți:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Brigitte Pastramă a participat la o petrecere ilegală, care a fost spartă ulterior de polițiști. Mai exact, soția lui Florin Pastramă a luat parte la creștinerea unuia dintre verii soțului său. Totul s-a întâmplat weekendul trecut. 

Brigitte Pastramă, petrecere în plină pandemie de COVID-19

În urmă cu doar un weekend, Brigitte Pastramă a participat la creștinerea fetiței vărului lui Florin, soțul său. Însă, au fost multe alte persoane invitate pe lângă, iar, din cele declarate chiar de către brunetă, soții au stat cu alte șase persone la masă. Petrecerea ilegală nu a fost trecută cu vederea de oamenii legii. Astfel, poliția a spart evenimentul, iar toată lumea a fost invititată să iasă afară din încăpere. 

Citeste si: Florin Pastramă, îngenuncheat de bănci! Dezastru pentru soțul lui Brigitte: sute de mii de euro în joc, averea familiei în pericol! EXCLUSIV

„Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă.  Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari.

Noi am stat la o masă cu șase persoane.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Când a venit Poliția, noi eram la masă.

Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat”, a povestit Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni.

Brigitte și Florin Pastramă, saltați de mascați! Ce s-a întâmplat la petrecerea la care au participat cei doi soți: "Am fost legitimați și scoși afară"
Brigitte și Florin Pastramă, saltați de mascați! Ce s-a întâmplat la petrecerea la care au participat cei doi soți: "Am fost legitimați și scoși afară"

Totodată, fosta soție a lui Ilie Năstase se arată nemulțumită de intervenția autorităților. Ba chiar mai mult, ea declară faptul că, de obicei, ea și Florin nu merg în cluburi, iar petrecerea de creștinare a fost un moment special pentru ei.

La fericitul eveniment a întreținut atmosfera chiar Adrian Minune, care a strâns în ultima mai mult de 15 amenzi pentru că nu respecta regulile impuse de autorități. 

Citeste si: În ce condiții trăiesc Brigitte și Florin Pastramă! Vedeta nu și-a mai făcut duș de trei zile! „Vă dați seama cum miroase ”

„Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”,   a mai povestit Brigitte Pastramă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Brigitte a făcut pușcărie! Vedeta a trecut prin cea mai mare dramă în tinerețe

Florin Pastramă, într-o situație stânjenitoare! Cine vrea să-i dea stingerea soțului celebrei Brigitte? Dezvăluiri exclusive

Florin Pastramă, scos din minți din cauza unui scandal dintre Brigitte și fiica sa: ”Nu urla că-ți trag una”

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

SUA reînvie terorismul islamic ca să-i facă viața grea lui Putin. Urmează o nouă "Primăvară Arabă"?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies