Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstru la cumpărăturile pentru nuntă! „Dă-mi o culoare țigănească! Să mor io dacă nu-mi place! Asta-i, fă!”

Brigitte și Florin Pastramă s-au certat la cumpărături. Pregătirile de nuntă îi fac pe cei doi soți să aibă din ce în ce mai multe discuții în contradictoriu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă nici nu s-au căsătorit bine și deja au început primele divergențe. Unul dintre motive este costumul pe care viitorul mire vrea să-l poarte la nunta cu fosta soție a lui Ilie Năstase.

În timp ce Brigitte crede că mirele trebuie să poarte un costum elegant și cât mai puțin strident, partenerul ei de viață are o cu totul altă părere. Florin Pastramă a văzut mai multe modele și s-a oprit la un sacou galben, care nu e deloc pe placul viitoarei mirese.

„Dă-mi o culoare mai țigănească! Să mor io dacă nu-mi place! Asta-i, fă!”, a exclamat Florin Pastramă când a văzut sacoul.

fara descriere

Brigitte și Florin Pastramă, certuri înaintea nunții

Recent Florin Pastramă i-a zgâriat bolidul lui Brigitte, iar bruneta a fost la un pas să facă o criză de nervi. Discuția tensionată dintre ei a luat amploare atunci când bruneta și-a amintit și de alte greșeli făcute de proaspătul ei soț.

„Când, mă, nu te-am lăsat eu să mănânci? Când, mă? M-am săturat să par eu lupul cel rău. Bătaie de joc nu sunt, să știi. Dacă ție îți place circul, mie nu-mi place”, i-a reproșat ea la televizor.

„Am venit să-mi cer scuze”, a încercat el să se apere.

fara descriere

Brigitte era însă extrem de supărată și a dat de înțeles că sunt multe lucruri pe care ea nu le spune pentru a nu-l pune pe Florin Pastramă într-o lumină proastă.

„Viața mea nu este de circ. Eu fac lucruri frumoase, mă duc la biserică. (...) Florine, vrei să spun acum tot adevărul? Îți dorești lucrul ăsta? Să spun care e adevărul real? Eu vreau o viață frumoasă. Băăăi! Vrei să-ți zic adevărul?! Și de ce sunt supărată? Pe bune? Chiar asta vrei? Să spun adevărul? Vrei să spun adevărul? Da sau nu? Te întreb, da sau nu, vrei să spun adevărul? Da sau nu. Tatăl nostru care ești în ceruri…. nu vreau să zic mai mult”, a adăugat bruneta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate