Brigitte și Pastramă, șefi de șantier! Primele imagini de la viitorul local pe care cei doi îl vor deschide în Capitală VIDEO EXCLUSIV

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă vor să deschidă o afacere în zona Fundeni din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost filmați de paparazzi WOWbiz.ro în timp ce dirijau lucrările la noua afacere pe care vor s-o deschidă în Capitală. Se pare că cei doi vor să deschidă un local în zona Fundeni iar în acest moment lucrările sunt încă în fază incipientă. În imagini se vede cum ecavatoarele ridică molozul de pe un teren aflat în spatele unei clădiri la care s-au montat deja termopane noi.

fara descriere

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Pastramă a avut, tot în zona Fundeni, o altercație dură cu doi bărbați care l-au atacat cu un târnăcop. În urma incidentului, soțul lui Brigitte s-a ales cu capul spart și cu fața tumefiată. Totul a început de la foștii proprietari ai unui teren executat silit pe care cei doi soți l-ar fi achiziționat cu 400.000 euro.

Citeste si: Familia lui Pepe a încins grătarul în cimitir! S-au împlinit 12 ani de la moartea nepotului preferat al cântărețului

Citeste si: Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă în public! Ce a făcut bruneta de față cu toată lumea

Citeste si: Sărbătoare mare în familia Pastramă! Fratele lui Florin și-a serbat ziua!

Florin Pastramă, atacat cu târnăcopul de la un teren în zonă

fara descriere

”Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, au declarat surse apropiate cuplului pentru click.ro.

fara descriere

Nu este singura afacere pe care Brigitte și Florin Pastramă o desfășoară în acest moment. Cei doi lucrează la un mini-cartier de vile în Ștefănești, un proiect în care, de asemenea, au investit deja câteva sute de mii de euro. Lucrările au demarat la finalul anului 2018.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate