Brigitte, viitoarea soție a lui Florin Pastramă, a vorbit despre sarcină: ”Tatăl copilului meu”

Brigitte și Florin Pastramă urmează să se căsătorească luna viitoare, iar asta le aduce un plus de bucurie în vieților lor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o frumoasă poveste de dragostei, iar acest lucru se poate vedea în faptele pe care le-au concretizat, dar și în cele pe care le vor concretiza în scurt timp împreună. Mai mult decât atât, Brigitte a vorbit într-un interviu pe net despre posibilitatea de a avea un copil cu Florin Pastramă.

  „Cu sarcină eventual, dar cu un păstrămior, nu. Normal că îmi doresc (n.r. un copil cu Florin Pastramă. Îmi doresc să fac un copil, sper ca Florin să fie tatăl copilului meu, sper să merite acest lucru. Timpul va demostra„, a declarat Brigitte Năstase, într-un vlog.

  Citeste si: Unde are Mihai Constantinescu locul de veci! Artistul l-a pregătit chiar la începutul anului

  Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

  Citeste si: Veste uriașă în showbiz-ul românesc! A devenit mamă pentru prima dată

  Când va avea loc nunta și cununia civilă

  Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o frumoasă poveste de dragostei. Cei doi se pregătesc de cel mai frumos eveniment, și anume nunta! În urmă cu câteva săptămâni şi-au ales verighetele de la un magazin cu bijuterii de lux.

  Așa cum susține și Brigitte, Florin Pastramă este alesul inimii sale. Astfel că luna aceasta va avea loc, cel mai probabil, cununia civilă, iar în data de 7 iulie ar avea loc evenimentul mult așteptat: nunta, conform Cancan.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate