Brokerul Cristian Sima, stabilit în Elveția: ”Aici, nu te duci la spital să-i infectezi pe toți de coronavirus, chemi doctorul la tine”

Brokerul Cristian Sima a explicat de ce elvețienii nu sunt speriați de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cristian Sima, stabilit de mai mulți ani în Elveția, a explicat diferențele dintre cum tratează cei de acolo ”isteria” coronavirusului și cum este în România.

Sima spune că sistemul este foarte bine pus la punct în Elveția și nimeni nu intră în panică, deși a fost raportat un caz de îmbolnăvire cu coronavirus.

fara descriere

În plus, Cristian Sima crede că acțiunile la companiile farmaceutice vor exploda și sfătuiește pe toată lumea să cumpere.

Cristian Sima: ”Cumpărați acțiuni la firma producătoare de antiviral”

fara descriere

”Azi am ajuns in Elveția. Aeroportul era cam gol, lumea nu avea măști și nimeni nu era în panică. Elvețienii au de azi și ei un caz în Ticino, pesemne adus de la Milano. Cum funcționeaza aici sistemul: ai simptome, nu te duci la spital să-i infectezi pe toți, chemi doctorul de familie, ăla îți trimite un echipaj și te duc să-ți facă testele. Declari tot ce-ți amintești despre ce ai făcut în ultimele zile și ei se vor duce să le facă testele și ălora de ai intrat în contact cu ei, nimeni nu intră în panică, nimeni nu publică tâmpenii și toți ascultă de autorități.

Citeste si: Coronavirus! În magazine se duce o luptă aprigă pentru supraviețuire. Imagini șocante cu oameni care se „bat” pe provizii de mâncare

Citeste si: Gestul la care a recurs Dani Mocanu de frica coronavirusului. Cu ce a putut să înlocuiască masca medicinală: „Te-ai făcut de râs!”

Citeste si: Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii: „Au facut sacrificii uriase pentru ca noi sa fim feriti de necazuri si sa ne crestem copiii in pace”

Noi nu știm să ascultăm de nimeni, cei de care ar trebui să ascultăm oricum spun numai tâmpenii și creează panică și noi amplificăm panica să ne aflăm în treabă. La noi, dacă apar 5 cazuri, și o să apară, se va declanșa isteria națională. Există un antiviral care ajută, vă recomand sa cumpărați acțiuni ale firmei producatoare G... S..., medicamentul e rem...”, a scris Cristian Sima pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate