Bruce, fostul concurent de la Exatlon, se pregătește de Eurovision

Bruce, fostul concurent de la Exatlon sezonul 1, este dansator și coregraf, iar acum se pregătește pentru Eurovision.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Bruce, Valentin Chiș, pe numele real, face parte din trupa de artiști care urcă pe scenă alături de Bella Santiago, una dintre artistele care participă la Eurovision. Bella Santiago, care este câștigătoarea unui show de talente, participă la Eurovision cu piesa ”Army of Love”, melodie care s-a calificat în finală.

Citeste si: Ei sunt concurentii care ar trebui sa participe la Exatlon "All Stars". Vezi ce razboinica spune asta. VIDEO EXCLUSIV!

Bruce de la Exatlon, dansator pentru Bella Santiago la Eurovision

Pe scenă, alături de Bella Santiago urcă și Bruce, în calitate de coregraf dar și de dansator. ”Când lucrezi cu dansatori buni și artistă talentată, viziunea pe care o ai asupra momentului iese așa cum ți-ai propus! Suntem pregătiți pentru Eurovision”, este mesajul lui Bruce despre momentul lor de la Eurovision.

Citeste si: Surpriza pentru Valentin Chis “Bruce” imediat dupa ce a iesit din competitia Exatlon! Ce s-a intamplat cu fostul concurent EXCLUSIV

fara descriere

”Bruce” Valentin Chiș a fost concurent în primul sezon de la Exatlon. Bruce este unul dintre dansatorii apreciați de vedetele de la noi, a lucrat cu Delia, Anda Adam, Inna, și alți artiști renumiți.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate