Vedete

Bucurestenii s-au calcat in picioare la concertul lui Marcel Pavel, de la Sala Palatului! Peste 5.000 de oameni au luat parte la spectacolul lui de Florii

Seară de neuitat pentru spectatorii care au venit în seara de Florii la concertul lui Marcel Pavel de la Sala Palatului! “Very Classic” a fost interpretul alături de Orchestra Simfonică Bucureşti dirijată de Florin Totan!

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Îndrăgitul artist s-a bucurat de un succes de proporţii în rândul celor care au venit să-i asculte ultimele înregistrări. Marcel Pavel a creat o atmosferă magică la concertul de lansare al dublului său album “Very Classic” de la Sala Palatului din Bucureşti.

Noul material discografic al lui Marcel Pavel conţine arii celebre, canţonete şi piese clasice. Interpretul a început concertul cu celebra “Ave Maria” şi a încheiat cu “Brindisi”, alături de colegii pe care i-a avut drept invitaţi în spectacolul său: Vlad Miriţă, baritonul Iordache Basalic sau Gabriel Cotabiţă. În ton cu registrul “celor trei tenori celebri” de peste graniţă au fost create momente speciale de Marcel Pavel, Vlad Miriţă şi Iordache Basalic.

Tachinările celor trei artişti români au fost deliciul publicului, care au ascultat cu sufletul la gură, dar au şi cântat alături de ei. Un moment original de poezie a fost susţinut de Claudiu Bleonţ, acompaniat la saxofon de George Pavel, fratele cel mai mare al lui Marcel Pavel, stabilit în Germania. Şi sora lui Marcel, Gina a cântat în concert. Ea a interpretat “Je t aime” cu aceeaşi emoţie, ca şi Lara Fabian.

În sală s-au aflat şi cele două femei importante din viaţa lui Marcel: mama şi soţia sa, cărora le-a dedicate câte o melodie. Marcel a ţinut să-i mulţumească Angelei Gheorghiu, cu care a imprimat piesa „The prayer”, ce face parte pe noul său material discografic. Artistul a fost aplaudat în picioare, la scenă deschisă, timp de 5 minute încontinuu! Un asemenea concert grandios s-a bucurat şi de o prezentare pe măsură, realizată excepţional de Cristian Brancu, secondat de manechinul Claudia Neghină.

Ea a defilat pe renumite podiumuri de modă din ţară şi de peste hotare şi este, totodată, frumoasa blondă, care apare în videoclipul cunoscutei melodii “Frumoasa mea” a lui Marcel Pavel, dar şi în cel al piesei “Oare”. Pe parcursul concertului, pe fundal s-au proiectat imagini cu desenele în nisip ale Anei Munteanu de la Românii au talent.

Se pare ca in jur de 5.000 de persoane au luat parte la acest spectacol, asta in conditiile in care Sala Palatului are o capacitate de numai 4.060 de locuri.

Galerie foto 
Setări confidențialitate